Letter to my friends

Pe parcursul vietii cunoastem multe persoane... persoane care au fost doar in trecere prin viata noastra sau persoane care au ales sa parcurga acelasi drum cu noi, indiferent ca au fost timpuri bune sau rele...si ma refer aici la prieteni...prietenii adevarati...prietenii foarte buni... cei care stiu intotdeauna cum sa faca sa-ti aduca un zambet pe buze atunci cand vezi doar nori in viata ta... cei care stiu de fiecare data cum sa-ti atinga sufletul si sa-ti sopteasca vorbe dulci... cei care te iubesc asa cum esti si cu bune si cu rele... cei care iti sunt mereu alaturi, chiar si in momentele in care incerci sa-i indepartezi pentru ca nu vrei sa te vada ca esti la pamant... cei care iti intind intotdeauna o mana de ajutor la nevoie... cei care iti ofera mereu un umar pe care sa plangi in momentele grele... cei care stiu sa te asculte si sa-ti dea un sfat bun... cei care stiu mereu sa-ti ridice moralul... cei care stiu mereu sa te incurajeze... cei care te fac mereu sa vezi si partea buna a lucrurilor... cei cu care iti impartasesti mereu povestile... cei care stiu mereu sa aduca bucurie si voie buna in orasul ochilor tai... cei care iti ofera mereu o imbratisare...

Multumesc pentru tot dragi prieteni!!! ... Nu stiu daca ma voi putea revansa vreodata, dar va multumesc pentru toate momentele petrecute impreuna!!!
Trebuie sa recunosc ca au mai existat si mici neintelegeri, ca in orice relatie, dar nimeni nu a zis ca suntem perfecti, pentru ca perfectiunea nu exista. Tot ce conteaza e ca am reusit tot timpul sa le rezolvam si ca nu am lasat ca aceste lucruri sa ne afecteze.

Suntem toti diferiti, dar reusim sa ne completam si sa formam un intreg... suntem o mare familie... si chiar daca in lumea noastra totul se schimba, un singur lucru ramane cert: veti ramane mereu prietenii mei, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta!!!
 

 

                                                                                                                             love,  Criss 

1 comentarii:

Destiny's child- girl merge perfect cu postul asta,hugs my friend!

 

Trimiteți un comentariu